Formthotics

Den ultimative fodkomfort til alle typer af hverdagssko & sportsko

Hjælper på smerter i hverdagen og til din sport (løb, fodbold, håndbold, volleyball, cykling, golf mm)
Vi bevæger os hver dag på hårde underlag. Det slider på fødderne og kroppen, så det med tiden kan udvikle sig til ømhed og måske smerter. Med Formthotics indlæg i skoen kan langt de fleste reducere både ømhed og smerter i fod, hæl, knæ, akillessene, skinneben, hofte og ryg.

Forebygger skader
Fodtøj er masseproduceret og passer til en gennemsnitsfod. Et Formthotics indlæg bliver formet 100 % til lige netop din fod og giver dig den bedste og mest komfortable støtte. Dermed er du rigtig godt beskyttet mod skader og slitage.

Anbefales af læger
Fodterapeuter, fysioterapeuter, læger og kiropraktorer over hele verden anbefaler Formthotics indlægget, netop fordi det giver optimal støtte og formindsker slitage og smerter.

Retter op på skævheder helt naturligt
Skæv fodstilling
Rettet op med indlæg
Indlæg til hverdag og sport
Indlæg til alle typer sko og fødder
Formthotics laver indlæg der passer til de fleste typer af sko og aktiviteter. Der findes både smalle, brede, hårde og bløde indlægssåler, og din behandler vil vurdere hvilken type der passer bedst til dig, din fod og dit fodtøj. Formthotics indlægssåler kan bruges i både hverdagssko, arbejdssko, stilletter og i mange forskellige typer af sportssko. Få hjælp til en bedre støtte og komfort i alle dine aktiviteter.

Har du følgende symptomer:
smerter i rygsøjlen
bækkenmuskler ude af balance
hoftesmerter
indadrotation af låret
indadrotation af benet
knæsmerter
hælsmerter
lændesmerter
ømme fødder
skinnebenssmerter
akillessenesmerter

Undgå overpronation
Med Formthotics indlæg undgår du for stor rotation i fødder og ben, og reducerer dermed risikoen for skader og smerter, som kan forplante sig langt op i kroppen.

Indlægget tilpasses individuelt
Din behandler (læge, fysioterapeut, fodterapeut) placerer det valgte indlæg i dine sko. Herefter opvarmes Formthotics indlægget i skoene i en speciel varmeskine. Skoene tages på og fødderne korrigeres til den rette støtte på de lune indlægssåler. Din behandler kan tilpasse indlægget yderligere hvis nødvendigt, med specialtilpassede kiler, så indlægget passer præcist til både dine sko og fødder. Med Formthotics indlæg i skoene, vil du føle det som om skoene var lavet lige netop til dig.

Højeste kvalitet og let at rengøre
Formthotics er fremstillet af CFC-fri polyætylenskum, der gør dem vandtætte, lette, holdbare og stødabsorberende. De er behandlet med Ultrafresh, et internationalt afprøvet antibakterielt/antisvampemiddel. Du kan vaske indlæggene i koldt eller håndvarmt vand og tørre dem i et håndklæde.

Indlægget kan ændres
Hvis du har brug for at ændre indlæggets pasform eller eventuelle kiler, kan du henvende dig til din behandler og få en ny tilpasning. Indlægget holder som regel mindst lige så længe som et par sko. Du kan flytte indlægget fra et par sko til et andet par, hvis skoene er omtrent ens i pasform. Det optimale kan være at have flere par indlæg til forskellige sko.

Tilvænningsperiode
Første gang du har Formthotics indlæg i skoen, vil du kunne mærke den behagelige 3-dimensionelle pasform. Dine fødder og ben vil her få den optimale støtte. Du skal dog være opmærksom på, at dine fødder skal vænne sig til den nye støtte og kontrol, og at der kan være lidt tilvænningstid. Vi anbefaler at du bruger dine indlæg et par timer om dagen de første par dage, og derefter gradvist øger brugen af indlægget.